3d2affe083dbd9e07eb98ba7c96599f4.jpg
05a8846f86456fb99b1e8786705c5c1f.jpg
2e67d3089629bbdbe96be9f90ec68bbf.jpg
15addc8072852cfee0d524b2b322bbde.jpg
536618fa734babb59ee9d7ca0c0b63fb.jpg
c54b465907d32afceaf7a5ef4e12786e.jpg
d9620258f6d7e509c195fee6eae92b44.jpg
3d2affe083dbd9e07eb98ba7c96599f4.jpg
05a8846f86456fb99b1e8786705c5c1f.jpg
2e67d3089629bbdbe96be9f90ec68bbf.jpg
15addc8072852cfee0d524b2b322bbde.jpg
536618fa734babb59ee9d7ca0c0b63fb.jpg
c54b465907d32afceaf7a5ef4e12786e.jpg
d9620258f6d7e509c195fee6eae92b44.jpg
 • ФЛЕКСИБИЛНА АМБАЛАЖА
 • СИГУРНОСЕН ПЕЧАТ
 • РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ
 • ЕТИКЕТИ
 • СМРЗНАТА ХРАНА
  Фолијата треба да ја издржи манипулацијата на смрзнат проивод и да обезбеди заштита од навлегување н...
 • СНЕК
  Најраспространет тип на фолија, најстар во нашата програма. Но сега и со можност за дополнителна заш...
 • ПОВЕЌЕСЛОЈНИ ФОЛИИ
  Заштитата на производот, како и солидниот изглед на спакуваниот производ на полиците, наметнуваат ко...
 • ВАКУМ ФОЛИИ
  Најразличните производи кои бараат соодветна заштита од присуство на воздух имаат потреба од вакумир...
 • МАП БАРИЕРНИ ФОЛИИ
  Потребна Ви е заштита и продолжен рок на траење на вашиот производ? Пакувањето во модификувана атмос...
 • ДЕТЕРГЕНТИ
  Користење на доволно еластични материјали, со соодветна дебелина, кои нема да дозволат оштетување на...
 • ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ (TWIS...
  Произведувате бонбони или карамели?! Поединечното пакување на овие производи е потреба, за да се заш...
 • ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА
  Секако, потребно е да ја задржат аромата и влагата исто како да се денес пакувани. А и фолијата да г...
 • КЕСИ СО ЦЕНТРАЛЕН ИЛИ СТР...
  Откако фолијата ќе биде отпечатена и ламинирана, ние нудиме и производство на кеси, доколку тоа е за...
 • ТЕСТЕНИНИ И ОРИЗ
  Ова спаѓа во стандардните наши производи. Комбинацијата на материјали е избрана за на вашето пакувањ...
 • АЛУМИНИУМСКИ КАПАЧКИ
  Традиционални, засега незаменливи во заштитата на вашиот производ. Со можност за лепење врз неколку ...
 • WALL ЕТИКЕТИ / ЕТИКЕТИ ВО...
  Етикети во ролна за пијалоци, за автоматизирани и брзи етикетирки, на различни дебелини и типови на ...
 • САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ
  Печат на најразлични типови на самолеплив материјал, со различна подлога, максимално до 8 бои, со мо...
 • CUT & STUCK
  Доколку Вашата етикетирка е од постар модел, а сакате сепак етикета која не е хартиена, туку од поли...
 • ЕТИКЕТИ OFFSET
  Нудиме висококвалитетни офсет етикети, изработени на различен вид на хартија, во ролна или на табак....